Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Apavisa staat bekent om zijn unieke en innovatieve ideeën rondom het uitbrengen van nieuwe collecties keramische tegels. De Apavisa Ocean is een perfect voorbeeld hiervan. De Apavisa Ocean collectie bestaat uit zeer bijzondere en authentieke tegels. Zo bestaan de tegels uit vele aderpatronen en zijn er veel kleurschakeringen door de hele keramische tegel. De Spaanse tegelproducent is al jaren actief en staat bekent om de creatieve keramische tegels waar zij keer op keer de wereld mee imponeert.

Natuursteen

De uitstraling van de Apavisa Ocean collectie wordt gebracht door de natuurstenen die hiervoor gebruikt worden. Bij deze collectie is er gekozen om zo veel mogelijk van het oorspronkelijke kleur- en aderpatroon in de natuursteen te laten. Zo ontstaat er een indrukwekkende natuurlijke sfeer rondom de tegels. De Ocean tegels komen in twee verschillende kleuren, namelijk Ocean Blue en Ocean Blue Decor. De tegel is te verkrijgen in vele maten waarvan de kleinste 60cm x 60cm zijn en de grootste 160cm x 320cm. Bent u er klaar voor om geïmponeerd te worden door de unieke Ocean collectie van Apavisa? Breng dan een bezoek aan onze showroom en dan nemen wij u mee in de creatieve wereld van Apavisa!

Marmerlook creatieve tegels Apavisa Porcelanico
Unieke keramische creatieve tegels Apavisa porcelanico
Creatieve unieke keramische tegels Apavisa Porcelanico
Luxueuze uitstraling tegels Apavisa Porcelanico
Creatieve aderpatronen marmerlook tegels Apavisa Porcelanico
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.