Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De veelzijdige Apogeo collectie van Tagina is de perfecte combinatie tussen het materiaaleffect van beton en natuursteen. Dit geeft de tegels een uitgesproken en tegelijkertijd elegant karakter. Deze tegels zijn geschikt voor ieder type binnen- en buitenomgeving, van residentieel tot commercieel en van wellness ruimtes tot entertainment ruimtes. Kortom, de Tagina Apogeo collectie is een uiterst veelzijdige collectie voor het moderne interieur.

Apogeo tegels: elegant, modern en natuurlijk

Hoge technische prestaties en het oog op een volledige ontwerpcontinuïteit worden benadrukt in de Apogeo lijn. Dit geeft de Tagina Apogeo tegels een tijdloos, modern en elegant design, passend in elk interieur, zowel binnen als buiten. Alle tegels worden op ambachtelijke wijze in Italië geproduceerd, tegen de allerhoogste kwaliteit. Tagina Apogeo tegels worden standaard in diverse formaten geleverd, van het grootste formaat 120x280 cm in 6 mm tot formaat 90x90 cm verkrijgbaar in zowel 20 als 30 mm. Daarnaast kunt u kiezen uit vier kleuren: wit, grijs, antraciet en zwart. 
Spreekt de Tagina Apogeo collectie u aan? Tegels Expert bekijkt graag hoe de Apogeo collectie helemaal kan voldoen aan uw wensen. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Maak alvorens een afspraak.

Tagina Apogeo tegels uit Italie
Betonlook tegels Italie Apogeo Tagina
Tagina Apogeo Italiaanse tegels
Tagina Italiaanse tegels Apogeo
Beton look tegels Tagina Apogeo
Italiaanse Tagina Apogeo tegels
Italiaanse betonlook tegels Apogeo
Tagina Apogeo betonlook tegels
Tagina Apogeo Italiaanse tegel collectie
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.