Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Imola Icona collectie bestaat uit een keramische wandtegel dat dubbel gebakken is. Icona staat voor de iconische elegantie die de jaren 60 uitstraalde, op een wandtegel van 10cm x 20cm die te verkrijgen is in zes verschillende pasteltinten. De jaren zestig was een periode van massale groei en werden de eerste wolkenkrabbers gebouwd als iconen van de economische welvaart. Keramiek werd iconisch door de decoratieve Italiaanse keukens en badkamers.

Bruisend en altijd trendy

De kleuren van de Icona lijn zijn zorgvuldig uitgekozen. In de jaren zestig ontstonden er ook auto’s met enorme aantrekkingskrachten die tot en met vandaag de dag het Icona-kleurenpalet inspireren. De tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren mint groen, oase groen, melk wit, sandkleurig en medium licht blauw. Deze kleuren staan voor een reis door geschiedenis van verschillende smaken en vormen die Italië beroemd hebben gemaakt over de hele wereld. Dit is de interpretatie achter de collectie keramische wandtegels. De tegels komen in één maat van 10cm x 20cm met de keuze uit de dikte van 9,8mm en 10,8mm.

Benieuwd naar de iconische jaren zestig gloed van de keramische tegellijn Icona? Breng dan een bezoek aan onze showroom en laat u verrassen door Imola Icona!

Keramische natuurlijke tegels Imola
Houtlook authentieke tegels Imola
Keramische steenachtige tegels Imola
Italiaanse klassieke elegante tegels Imola
Houtlook traditionele tegels Imola
Keramische glanzende marmerlook tegels Imola
Marmerlook elegante tegels Imola
Elegante fascinerende natuurlijke marmerlook tegels Imola
Marmerlook natuurlijke tegels Imola
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.