Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Imola Stile is een lijn die in vele verscheidenheid gebruikt wordt zoals op het gebied van kunst, industrieel ontwerp en architectuur. De Stile lijn is ontstaan door het observeren van de smaakevolutie dat zich om ons heen bevindt en groeit samen mee. Doordat Stile meebeweegt met de evolutie is het een keramische tegel met een eigentijdse smaak die altijd behouden blijft.

Eigentijdse smaak

De keramische tegellijn Stile is een dubbel gebrande keramische tegel dat zowel stijl als personaliteit uitstraalt. De tegel is zo divers dat het in verschillende omstandigheden gebruikt kan worden. Zo kan het voor u thuis dé perfecte keramische tegel zijn en tegelijkertijd ook een perfecte tegel voor een groot bedrijf kunnen zijn. De Stile lijn is uitgegeven in zes verschillende kleuren; koffie, wit, ecru, poeder, Robin’s ei blauw en pistachio. Het komt met een omvang van 6cm x 24cm en met twee verschillende diktes; 9,8mm en 11,3mm. De bijzondere gekozen kleuren staan voor de eigentijdse smaak die Imola met de Stile tegellijn wilt uitstralen.
Wilt u meer ervaren van de Italiaanse tegelproducent Imola en de Stile tegels met eigen ogen ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom en ontdek dit hier allemaal!

Keramische natuurlijke tegels Imola
Houtlook authentieke tegels Imola
Keramische steenachtige tegels Imola
Italiaanse klassieke elegante tegels Imola
Houtlook traditionele tegels Imola
Keramische glanzende marmerlook tegels Imola
Marmerlook elegante tegels Imola
Elegante fascinerende natuurlijke marmerlook tegels Imola
Marmerlook natuurlijke tegels Imola
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.