Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Kerinox is dé nieuwe collectie van Casalgrande Padana dat geïnspireerd is door de moderne metaaleffecten. De combinatie van moderne technieken heeft Casalgrande Padana het mogelijk gemaakt om een tegel te creëren van porselein-aardewerk dat metaaleffecten/metaalreflecties uitstraalt in combinatie met zachte penseelstreken. Dit zorgt voor een verrassende look met een moderne, verfijnde aantrekkingskracht en een schat aan tastsensaties, gecombineerd met uitstekende technische kenmerken, waardoor het geschikt is voor elke omgeving of sector - van woongebouwen tot commerciële architectuur, evenals ruimtes met veel verkeer zoals hotels en restaurants.

Uniek design voor heel het huis

De Kerinox serie kan door het hele huis gebruikt worden zowel als vloer- en wandtegel en zowel binnen als buiten. Kerinox is uitgekomen in de kleuren; Kerinox Antracite, Kerinox Bianco, Kerinox Grigio en Kerinox Sabbia. Momenteel is de tegel verkrijgbaar in de maten 60cm x 60cm x 10mm en de 90cm x 90cm x 10mm tegel. De Kerinox is een authentieke tegel die in staat is om steeds veranderende sensaties in de ruimte te creëren door de onvolkomenheid in het decoratieve patroon. Breng een bezoek aan onze showroom en ervaar met eigen ogen wat de levendige, nieuwe tegelserie van Casalgrande Padana met zich mee kan brengen. 

Ouderwetse elegante tegels Casalgrande Padana
Structurele en estehtische tegels Casalgrande Padana
Unieke keramische tegels Caslgrande Padana
Natuurlijke elegante keramische tegels Casalgrande Padana
Natuurlijke traditionele tegels Casalgrande Padana
Kostbare en zeldzaamste natuurstenen tegels Casalgrande Padana
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.