Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Limestone van Casalgrande Padana roept de natuurlijke wereld op, een sensatie van een omgeving die onaangetast is door de verstedelijking. Het creëert een wereld van oeroude en authentieke materialen die de sporen en herinneringen nog in zich dragen. Het combineert de geschiedenis die nooit meer herhaald kan worden met de hedendaagse modernisatie. De Limestone is onderdeel van de Pietre Native collectie dat geïnspireerd is door de meest zeldzame en kostbare natuurstenen. Deze collectie maakt gebruikt van de eeuwenoude kleuren in combinatie met de huidige eisen. De Limestone vloer- en wandtegel komen in de kleuren Limestone Beige, Limestone Grigio en Limestone Nero.

Vloer- en wandtegel

De Limestone tegel komt in drie verschillenden maten, namelijk; 30cm x 60cm x 9mm – 30cm x 60cm x 10mm – 60cm x 60cm x 10mm. Alle drie de kleuren zijn in deze maten verkrijgbaar. Deze tegels zijn geproduceerd met het oog op duurzaamheid en kwaliteit en zijn hierdoor met de avant-garde productietechnologie ontworpen. Bent u benieuwd naar de natuurlijke uitstraling en de eeuwenoude kleuren van de Limestone vloer- en wandtegels? In onze showroom van meer dan 1000m2 ontvangen wij u en nemen wij u graag mee door de wereld van Casalgrande Padana.

Ouderwetse elegante tegels Casalgrande Padana
Structurele en estehtische tegels Casalgrande Padana
Unieke keramische tegels Caslgrande Padana
Natuurlijke elegante keramische tegels Casalgrande Padana
Natuurlijke traditionele tegels Casalgrande Padana
Kostbare en zeldzaamste natuurstenen tegels Casalgrande Padana
Offerte aanvragen

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Offerte aanvragen
Waarom ons? Showrooms van 1000 m2 Hoge kwaliteit, lage prijs Grote voorraad & ruim assortiment
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.