Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Ston Italia heeft een authentieke collectie, genaamd de Fasce E Rosoni. Dit is een collectie dat bestaat uit meerdere lijnen van handgemaakte natuursteenversieringen. De unieke karakteristieke eigenschappen worden gecreëerd door de onregelmatige fragmenten van verschillende natuurstenen. Met deze fragmenten worden er unieke kunstwerken op de natuurstenen gegraveerd. Naast de kunstwerken, worden er ook bijzondere geometrische tekens ontworpen die een zeer moderne uitstraling met zich meeneemt.

Handgemaakte kunstwerken Fasce E Rosoni

De handgemaakte kunstwerken, bestaand uit mozaïeken tegels, worden per stuk geleverd en alleen in het geval van een groot formaat. Deze kunstwerken van stenen rozetten worden geproduceerd van oude en kostbaar steenmozaïek, wat een bijzondere tint aan de kunstwerken meegeeft. De collectie van Fasce E Rosoni, staat voornamelijk in het thema om al een bestaande vloer, nog meer leven te geven. Het decoreren en verfraaien van de meest uiteenlopende keramische vloer- en wandbekleding, dat is waar Fasce E Rosoni in uitstraalt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom het decoreren van een bestaande vloer en/of wand? Dan nemen wij u graag mee in een van onze showrooms!

Moderne mozaïek tegels Ston Italia Fasce E Rosoni
Italiaanse natuursteen tegels Ston Italia
Handgemaakte mozaïek natuursteen tegels Ston Italia
Handgemaakte natuursteenversieringen Ston Italia
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.