Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Ston Italia Vetro lijn biedt u een aanbod hoogwaardige Italiaans mozaïek. De mozaïek wordt door middel van het basisproduct glas en een additioneel product gecreëerd tot een hoogwaardige mozaïektegel. Met het ruime aanbod biedt Ston Italia Vetro luxe tegels in verschillende vormen, maten en kleuren. Ontdek de collectie bij Tegels Expert!

Vetro glas mozaïek: luxe, uitstraling én klasse

De Ston Italia Vetro mozaïek wordt gemaakt van glasplaten dat gemengd wordt met andere topkwaliteit materialen, zoals marmer, steen en parelmoer. De tegels hebben een dikte van 6 tot 8 millimeter en worden op ambachtelijk wijze gesneden, gekleurd en gebakken. Vanwege dit handwerk verschilt de mozaïek lichtelijk in kleur en eigenschappen, en is hiermee elke Vetro mozaïektegel uniek.

Benieuwd naar deze Vetro collectie of bent u op zoek naar een specifieke Ston Italia lijn? Neem contact met ons op of maak een afspraak en bezoek één van onze showrooms!

Italiaanse handwerk mozaïek tegels Ston Italia
Italiaanse unieke tegels Ston Italia Vetro
Unieke mozaïek tegels Ston Italia Vetro
Handwerk mozaïek tegels Ston Italia Vetro
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.