Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Ston heeft een bijzondere, unieke en authentieke mozaïek tegel uitgebracht, dat niet te vergelijken is met één ander. Namelijk de mozaïek lijn Mosaico Vogue. De Mosaico Vogue is een tegel dat staat voor de ambacht en creativiteit van Ston Italia, maar tegelijkertijd een tijdloze karakter uitstraalt dat voldoet aan de huidige, moderne eis. De tegels zijn geproduceerd door het samensmelten van de silicapoeder, in combinatie met andere smeltende stoffen, waar uiteindelijk de gewenste kleuren aan worden toegevoegd. De Masaico Vogue is zo ontworpen dat het zowel voor binnen als buiten gebruikt kan worden, en als vloer- of wandtegel. Dit geeft u de mogelijkheden om de tegel op diverse manieren te gebruiken.

Vogue lijn

De tegels kunnen ook dienen als vloer- en wandtegels bij een spa of een zwembad. De Vogue tegels komen in twee verschillenden maten, namelijk in; 23mm x 73mm en 48mm x 73mm. Beide maten hebben een dikte van 6mm. De tegels worden standaard geleverd op een ‘sheet’ van 298mm x 298mm, natuurlijk kan dit aangepast worden. Ston biedt u namelijk de mogelijkheid om volledig op maat gemaakte tegels van mozaïek te bestellen. De tegels komen in vier verschillende kleuren; Winter White, Feather, Fountain en Steel. Bent u benieuwd naar de unieke tegels Vogue van de Italiaanse tegelproducent Ston? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom om kennis te maken met dit unieke merk!

Ambacht en creativiteit tegels Ston Italia Vogue
Moderne mozaïek tegels Ston Italia Vogue
Italiaanse unieke mozaïek tegels Ston Italia Vogue
Unieke en authentieke mozaïek tegel Ston Italia Vogue
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.