Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Ston Italia gaat een stapje verder met de Pavé Artistic collectie. Zoals de naam al doet vermoeden, creëert Ston Italia, daadwerkelijke kunstwerken met de mozaïek tegels. En hier blijft het niet bij… Ze bieden u namelijk de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te ontwikkelen op de sheet van mozaïek. Hoe maken ze dit mogelijk denkt u? Dit komt doordat ze het leggen van de mozaïek glasscherven, met de hand snijden! Door deze manier van werken en door het ontwerpen van decoraties op verzoek, zorgt er voor dat u gegarandeerd bent van een unieke mozaïek kunstwerk.

Unieke kunstwerken van Pavé Artistic

De unieke kunstwerken van Pavé Artistic zijn verkrijgbaar in enorm veel verschillende soorten en maten. Zo kunt u namelijk er voor kiezen om een kunstwerk van 1300mm x 2200mm te nemen of bijvoorbeeld een sheet van 2200mm x 4700mm. Dit zorgt voor unieke en artistieke werken die alleen geleverd kunnen worden door Ston Italia. Wij kunnen u geen vaste afmetingen geven waarin de kunstwerken worden geleverd, aangezien deze voor ieder project kunnen verschillen. De kunstwerken zijn leverbaar in alle verschillende kleuren. Bent u benieuwd naar de artistieke kunstwerken van Ston Italia? Dan nemen wij u graag mee in onze showroom!

Mozaïek tegels Ston Italia Pavé Artistic
Mozaïek glas tegels Ston Italia Pave Artistic
Artistieke kunstwerken tegels Ston Italia
Artistieke mozaïek tegels Ston Italia Pave Artistic
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.