Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Ston Italia heeft een mozaïek tegel ontworpen die past bij ieder zwembad design. De verschillende en unieke patronen van de Piscine collectie maken het mogelijk om iedere zwembad tot leven te wekken. Ston Italia biedt u de mogelijkheid om voor ieder project een unieke samenstelling van kleuren door te geven. Dit zorgt er voor dat u perfect op wens gemaakte tegels krijgt in uw zwembad en indirect zorgt dit er natuurlijk voor dat ieder zwembad uniek blijft.

Piscine in uw zwembad

De Piscine collectie is verkrijgbaar in enorm veel verschillende kleuren, zodat u ieder gewenst effect kunt creëren in uw zwembad. Zo heeft u de keuze uit de kleuren blauw, paars en groen en alle varianten of combinaties die hier tussen vallen. Denk bijvoorbeeld aan kleuren zoals Goldsilk Tourquoise of Reflex Blue. Naast de unieke kleuren die Ston Italia met de Piscine collectie beschikbaar stelt, heeft u ook nog de mogelijkheid om persoonlijke decoratie aan te vragen. Wilt u bijvoorbeeld een dolfijn afgebeeld hebben op de bodem van uw zwembad dan is dit mogelijk! Breng een bezoek aan onze showroom en dan nemen wij u mee in het waterwereld van Piscine! 

Mozaïek tegels zwembad Ston Italia Piscine
Tegels voor zwembad Ston Italia Piscine
Zwembad Mozaïek tegels Ston Italia Piscine
Zwembad tot leven wekken met Ston Italia Piscine
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.