Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Ston Italia heeft een nieuwe collectie van vele verschillende ontwerpen uitgebracht, namelijk de Ancien collectie. Dit is een collectie dat bestaat uit zowel, mozaïek tegels die een robuuste uitstraling hebben als mozaïek tegels met een klassiekere uitstraling. Een voorbeeld van een robuuste uitstraling is de Ancien Quilt. Door de unieke vorm van de mozaïek tegels in combinatie met de authentieke verbindingselementen, wordt het direct duidelijk dat er van hoge kwaliteit gesproken wordt.

Mozaïek tegels Ancien

De Ancien tegels worden gemaakt met de oude, ambachtelijke aardwerktechnieken. In sommige gevallen wordt zelfs de decoratie met ‘koudwerk’ aangebracht op de mozaïek tegels. Naast de ambachtelijke productiewijze, wordt de Ancien collectie in meerdere, unieke kleuren en tinten uitgebracht. Deze kleuren en tinten geven ook de gewaardeerde kenmerken af die staan voor producten die handmatig worden geproduceerd. De verschillende mozaïek tegels zijn voor veel doeleinden bruikbaar en kunnen dus zowel tegen vloerverwarming, plaatsing op de badkamer en kunnen fungeren als vloer- of wandtegels. Bent u benieuwd naar de unieke karakteristieken van de Ancien collectie van Ston Italia? Dan nodigen wij u graag uit in een van onze showrooms!

Italiaanse Robuuste Tegels Ston Italia
Ancien Mozaïek tegels Ston Italia
Italiaanse Mozaïek tegels Ston Italia Ancien
Robuuste Mozaïek tegels Ston Italia Ancien
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.