Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De Enamel pattern is een mozaïektegellijn die vele toepassingen kent. Zo kunnen de tegels zowel in binnen- als buitenruimten worden toegepast en zelfs in zwembaden. Met het unieke patroongebruik in verschillende kleuren creëert u een interieur dat zich onderscheid van de rest. De tegels stralen pure creativiteit uit. Bovendien zijn de tegels een echt statement en geven ze karakter aan ruimten.  

Patronen voor een uniek interieur

De Enamel pattern lijn van Ston Italia bestaat uit mozaïektegels die in verschillende patronen worden gelegd, waarbij u bij ieder patroon kleuren uit eenzelfde kleurenschema kunt kiezen. Dit kleurenschema bestaat onder andere uit de kleuren nude, grafietgrijs, taupe, marineblauw en ecru. Doordat u kiest voor een patroon creëert u een interieur dat zich onderscheid van de rest. Ook deze collectie van Enamel wordt met een gelijk productieproces tot stand gebracht. Tijdens dit proces wordt gerecycled glas verpulverd en vervolgens gemengd met kleuroxide. Daarna wordt het mengsel gesinterd bij hoge temperaturen. Door dit proces ontstaan er mozaïektegels met licht afgeronde hoeken die gezicht zijn voor zowel binnen- als buitenruimten. U kunt de tegels dus ook gebruiken voor uw gevel of uw zwembad.

Bent u benieuwd geworden naar de Enamel pattern lijn? U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom!

Patroon tegels Ston Italia Enamel Pattern
Mozaïek patroon tegels
Ston Italia
Hoekige kleurrijke patroon tegels Ston Italia
Creatieve Mozaïek tegels Ston Italia Enamel Pattern
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.