Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

De tegels van de “Thin” collectie zijn een expressief en veelzeggend, complex project. De grote en dunne platen zijn gemaakt van porselein en kunnen gebruikt worden voor zowel decoratie als muurbekleding. De platen kunnen digitaal coldset geprint worden, een techniek geschikt voor muur bedekkingen. Digitale heatset printing is hierbij ook een optie voor sterkere fixatie van de kleuren. De platen kunnen daarnaast ook gebruikt worden voor vloeren in ruimtes met veel licht. Voor de decoratie zijn de platen beschikbaar in versie met laser gravering en daarna gekleurd in sommige tinten passend bij de PanDan collectie. Ook zijn ze beschikbaar met gepersonaliseerde prints en kunnen ze worden aangepast op persoonlijke wensen. Ontdek het ruime assortiment bij Tegels Expert.

Wandtegels in verschillende uitgaves

De tegels uit de Thin Digital 3.0 collectie worden aangeboden in de formaten 500x1000mm en 1000x1000mm. De lijn bestaat uit een veelzijdig assortiment. Zo bevat de lijn tegels met zes verschillende designs. Het “Tropical Terracotta” en “Tropical Multicolor” design bieden zowel een “dark” als een “light” versie. Waar tropical terracotta” voornamelijk nude tinten gebruikt voor een warme indruk, combineert de “tropical multicolor” verschillende kleuren zoals “forest” en “avocado” met “bubblegum” of “borgogna” voor een bonter effect. Hoewel het “Jungle” design een ander motief biedt zijn de kleuren gelijkend aan de kleuren van het “Tropical” design.

Wand tegels Ston Italia Thin Digital 3.0
Porselein Tegels Italiaans Ston Italia
Wandtegels Italiaans Ston Italia Thin Digital 3.0
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.