Beoordeeld met een 8.9 / 10
Vrijblijvend contact Bel ons

Italiaans mozaïek gemaakt van natuurlijk parelmoer. De Ston Italia Perla collectie worden op unieke wijze gewonnen uit grote scherpen, door middel van innoverende technieken. Hierdoor biedt de Italiaanse mozaïekproducent een onderscheidende uitzonderlijk aanbod tegels aan. Wat niet uitzonderlijk is? De 100% hoogwaardig Italiaanse kwaliteit en lange duurzaamheid.

Perla mozaïek: 100% handgemaakt, 100% uniek

Kenmerken aan de Ston Italia Perla mozaïek is dat elke tegel 100% met de hand wordt gemaakt. Hierdoor verschillen de mozaïek tegels van vorm, kleur en kenmerken. Zo is elk Ston Italia Perla tegel uniek en kiest u voor een onderscheidende uitstraling in uw woning. Benieuwd naar de volledige collectie of wilt u de Perla collectie met eigen ogen zien? Neem contact met ons op en plan een afspraak in één van onze showrooms!
 

Mozaïek parelmoer tegels Ston Italia Perla
Handgemaakte Mozaïek tegels Ston Italia
Handgemaakte Parelmoer tegels Ston Italia
Parelmoer Mozaïek tegels Ston Italia Perla
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat u verrassen door de prijs in verhouding tot de door ons geleverde kwaliteit!

Vrijblijvend contact
Vrijblijvend contact opnemen Omdat wij optimaal aandacht willen besteden aan de wensen van onze klanten zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. Gelieve voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak te maken.